Kunjungan Hormat Delegasi Tehran University Of Medical Sciences | OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)
» NEWS » Kunjungan Hormat Delegasi Tehran University of Medical Sciences

Kunjungan Hormat Delegasi Tehran University of Medical Sciences

Pada 24 Jun 2022, YBhg TNCJINM telah mewakili YH Dato’ Naib Canselor mempengerusikan kunjungan hormat delegasi daripada Tehran University of Medical Sciences di Bilik Lembaga, Pejabat Naib Canselor. Delegasi daripada Tehran University of Medical Sciences adalah 1. Dr. Arman Zargaran, Director of International Affairs Development, 2. Dr. Ardalan Shariat, Head of International Marketing Office dan 3. Mr. Mir Mohammad Reza Seyed Hassani, International Marketing Officer. Objektif kunjungan hormat diadakan adalah untuk membincangkan bagi meluaskan jaringan hubungan saintifik dua hala kedua-dua universiti.

Date of Input: 13/10/2022 | Updated: 13/10/2022 | wanarlindiana

SXEcUAF~