Penyediaan Laporan Tahunan Skop JINM 2019 | OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)
» NEWS » Penyediaan Laporan Tahunan Skop JINM 2019

Penyediaan Laporan Tahunan Skop JINM 2019

Pejabat TNCJINM telah mengadakan beberapa siri mesyuarat dan bengkel untuk menyediakan laporan tahunan skop JINM bagi tahun 2019. Bengkel ini dihadiri oleh semua ahli Sidang Pengarang laporan Tahunan Skop JINM yang dipengerusikan oleh Puan Siti Rozana Supian sebagai Ketua Sidang Pengarang JINM. Keahlian sidang pengarang adalah seperti berikut;

Prof. Dr. Shamsul Bahri Hj Md Tamrin

Pengarah, CiRNeT

Prof. Dr. Cheah Yoke Kqueen

Timbalan Pengarah, CiRNeT

Prof. Dr. Mansor Abu Talib

Pengarah, UCTC

Prof. Madya Dr. Mohd Nizam Osman

Timbalan Pengarah, UCTC

Puan Siti Rozana Supian

Ketua Pentadbiran JINM

Encik Muhammad Faiz Zakaria

Penolong Pendaftar Kanan, CiRNeT

Encik Haris Dahlan

Penolong Pendaftar, UCTC

Encik Rudie Tajuddin

Pegawai Penyelidik Sosial, UCTC

Puan Faridah Abdullah

Penolong Pegawai Pertanian

Puan Norhafizah Abd. Rani

Pembantu Penerbit, UCTC

Pada 13 Feb 2020, satu bengkel penyuntingan penulisan laporan telah diadakan dengan dibantu oleh Prof. Madya Dr. Che Ibrahim bin Salleh dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi. Bengkel ini sangat bermanfaat kepada semua ahli sidang pengarang dalam memahami selok belok penggunaan tata bahasa melayu dalam penulisan laporan. Hasil dari beberapa bengkel yang diadakan ini, laporan telah berjaya disiapkan mengikut perancangan dan telah dikemukakan untuk tujuan  suntingan di peringkat universiti yang diadakan pada 21-22 Feb. 2020.

Date of Input: 27/02/2020 | Updated: 27/02/2020 | wanarlindiana

SXDcSAT~