Lawatan Datuk Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Ke Universiti Putra Malaysia | OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)
» NEWS » Lawatan Datuk Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) ke Universiti Putra Malaysia

Lawatan Datuk Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) ke Universiti Putra Malaysia pagi ini untuk mengedarkan bantuan makanan "Smile Pack" kepada mahasiswa UPM yang disediakan oleh MyFundAction, Food for Hunger dan Youth for Happiness, UPM. Beliau turut memuji persediaan UPM dalam menangani isu ini di kalangan warga UPM. YB Menteri juga sempat meluangkan masa mendapatkan maklumbalas semasa daripada Jawatankuasa Pengurusan Universiti secara sidang video di Bilik Gerakan Covid-19 UPM.

Terima kasih Datuk Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri di atas keprihatinan dan kehadiran YB ke UPM.

Date of Input: 30/03/2020 | Updated: 30/03/2020 | wanarlindiana

SXDcRAi~