Anugerah Penarafan Bintang Pengurusan Pentadbiran Sempena Hari Kualiti Dan Inovasi Perkhidmatan 2018 (HKIP) UPM Bagi Komponen 2: Transformasi - Sub Komponen Jaringan Komuniti. | OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)
» NEWS » Anugerah Penarafan Bintang Pengurusan Pentadbiran Sempena Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan 2018 (HKIP) UPM bagi Komponen 2: Transformasi - Sub Komponen Jaringan Komuniti.

Anugerah Penarafan Bintang Pengurusan Pentadbiran Sempena Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan 2018 (HKIP) UPM bagi Komponen 2:  Transformasi - Sub Komponen Jaringan Komuniti.

Penyertaan adalah DIWAJIBKAN kepada semua Fakulti, Institut, Pejabat, Pusat, Bahagian dan PTJ Perkhidmatan kecuali Pejabat Naib Canselor, Pejabat Timbalan Naib Canselor, Kolej Kediaman dan Pusat/Bahagian/Pejabat yang mempunyai staf kurang dari 10 orang.  Borang Penamaan Projek boleh didapati pada pautan tersebut: Borang Penamaan Projek.  Setiap PTJ dikehendaki mengisi google form tersebut secara atas talian.

Syarat-syarat penyertaan boleh dilihat di pautan <http://www.tncjinm.upm.edu.my/faildokumen>

Date of Input: 07/08/2018 | Updated: 07/08/2018 | wanarlindiana

MEDIA SHARING

OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)