DARI MEJA TIMBALAN NAIB CANSELOR (JINM) | PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (JARINGAN INDUSTRI DAN MASYARAKAT)
» MENGENAI KAMI » MAKLUMAT KORPORAT » DARI MEJA TIMBALAN NAIB CANSELOR (JINM)

DARI MEJA TIMBALAN NAIB CANSELOR (JINM)

Selamat Datang.

Terima kasih kerana melawat laman web kami, yang menyediakan maklumat berguna tentang peranan dan tanggungjawab kami dalam perancangan dan pelaksanaan pelbagai jenis projek dan program untuk penglibatan universiti-industri-masyarakat.

Universiti Putra Malaysia (UPM), sebagai salah sebuah universiti penyelidikan terulung di negara ini, adalah hab penting dalam penyelidikan, inovasi dan penciptaan pengetahuan dan peranan utama Pejabat Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) adalah untuk melibatkan kedua-dua industri dan masyarakat untuk memudahkan perkongsian dan penyebaran pengetahuan tersebut bagi kebaikan masyarakat khususnya dan untuk pembangunan negara secara amnya.

Kami menghargai peranan yang sangat penting bahawa industri boleh bermain ke arah ini dan sentiasa mencari yang saling menguntungkan kerjasama penglibatan universiti-industri-masyarakat yang memberi inspirasi hasil positif bagi universiti dan rakan-rakan industri.

Sila layari laman sesawang kami dan saksikan bagaimana selama ini UPM, melalui Pejabat Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri & Masyarakat) telah meneroka seluruh pelosok Malaysia, melibatkan jaringan industri dan komuniti, menyentuh kehidupan orang ramai dan memberikan kesan yang positif.

Profesor Ir. Dr. B.T. Hang Tuah bin Baharudin
Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat)

Kemaskini:: 15/02/2021 [wanarlindiana]

SXDdIA4~